Menu
Your Cart
De Scheepsdief Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

Verdunning

Merk: SIKK Model: 102884
Verdunning voor chloorrubber een-componenten verven voor onder de waterlijn die verwerkt worden met een kwast, rolborstel of spuit.Toe te passen voor de navolgende producten:Chloorrubber Antifouling.Inhoud 500 ml..
€8,88
Excl. BTW:€7,34
Merk: EPIFANES Model: D100.500
Speciale verdunning voor het eventueel verdunnen van Epifanes Copper-Cruise, Epifanes Foul-Away, Epifanes Underwaterprimer, Epifanes CR Antifouling Primer en Werdol Silverpaint...
€11,00
Excl. BTW:€9,09
Merk: EPIFANES Model: D601.500
Verdunning voor Epifanes epoxy 500 Ml.Producten, zoals Epifanes Epoxy Primer, Epifanes Epoxy HB Coat en Epifanes Interimcoat.Toepassing:Tevens geschikt voor het opweken van oude epoxylagen om een betere hechting te krijgen voor een nieuwe epoxylaag...
€12,70
Excl. BTW:€10,50
Merk: EPIFANES Model: FPC.1
Speciale degreaser/ontvetter voor optimale ontvetting van polyester oppervlakken. Verwijdert alle wasachtige bestanddelen van het polyester waardoor de ondergrond geschikt wordt om te schuren en te behandelen met een primer of een aflak.Toepassing:Reinigen en ontvettten van kaal polyester onder en b..
€18,50
Excl. BTW:€15,29
Merk: EPIFANES Model: FPC.500
Speciale degreaser/ontvetter voor optimale ontvetting van polyester oppervlakken. Verwijdert alle wasachtige bestanddelen van het polyester waardoor de ondergrond geschikt wordt om te schuren en te behandelen met een primer of een aflak. Toepassing: Reinigen en ontvettten van kaal polyester onder en..
€10,41
Excl. BTW:€8,60
Merk: EPIFANES Model: CT.1
Speciaal samengestelde reiniger voor het optimaal ontvetten en reinigen van kaal staal en alle houtsoorten. Epifanes Reinigingsthinner is niet geschikt als verdunning voorprimers en/of aflakken.Advies:Ontvet het oppervlak voordat u gaat schuren. Ontvet uitsluitend met schone (papieren) doeken. Draai..
€11,00
Excl. BTW:€9,09
Merk: EPIFANES Model: TPVB.1
Hoogwaardige en zuivere verdunning voor de meeste ++ncomponent primers en aflakken. Deze traag uidampende verdunning heeft een zeer hoog oplossend vermogen en is door het dubbel doorlopen destillatietraject zeer zuiver.Toepassing:Toevoeging in vrijwel alle Epifanes ++ncomponent primers en aflakken w..
€12,00
Excl. BTW:€9,92
Merk: SIKK Model: 6102584
Verdunner voor synthetische verven zoals grondverf, zijdeglansverf, hoogglansverf, vernis, menie en synthetische muurverf. Ook voor het verwijderen van waslagen op parket...
€6,15
Excl. BTW:€5,08
Merk: SIKK Model: 6102588
Verdunningsmiddel voor cellulose verven en lakken, zowel voor de kwast of indien deze verspoten worden.WORDT NIET VERZONDEN DUS ALLEEN AFHALEN IN DE WINKEL..
€7,50
Excl. BTW:€6,20
Merk: SIKK Model: 167983
Verdunner voor synthetische verven indien deze worden verspoten. Tevens geschikt als reinigings- en ontvettingsmiddel.Wordt niet verzonden ! alleen afhalen in de winkel..
€4,75
Excl. BTW:€3,93
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10