Menu
Your Cart
De Scheepsdief Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

Getijtafel

HP33 Waterstanden en stromen [2019]
Levertijd 2-6 dagen
Merk: HYDROGRAFISCHE DIENST Model: NLPUB33-19
HP 33 WATERSTANDEN EN STROMEN Nieuwe editie voor 2019Officiele uitgave van de Dienst der HydrografieWaterstanden en stromen langs de Nederlandse kust en aangrenzend gebied.Getijtafels van Oostende tot en met HuibertgatStroomatlassen van de zuidelijke Noordzee en gedetailleerd langs de gehele Nederla..
€22,51
Excl. BTW:€20,65
Merk: KELV Model: NAU0040
STROOMSCHUIFKAARTEN Noordzee Zuid Een stroomschuifkaart bestaat uit een hoes voorzien van gaten. Op de hoes staat aan weerszijden een bepaald zeegebied in kaartvorm op kleine schaal. Door een schuif te bewegen in de hoes, wijzigt de stroominformatie die zichtbaar is in de gaten. De schuif moet word..
€15,20
Excl. BTW:€12,56
Merk: KELV Model: NAU0020
STROOMSCHUIFKAARTEN Wadden Oost Een stroomschuifkaart bestaat uit een hoes voorzien van gaten. Op de hoes staat aan weerszijden een bepaald zeegebied in kaartvorm op kleine schaal. Door een schuif te bewegen in de hoes, wijzigt de stroominformatie die zichtbaar is in de gaten. De schuif moet worden..
€15,20
Excl. BTW:€12,56
Merk: KELV Model: NAU0010
STROOMSCHUIFKAARTEN Wadden West Een bestaat uit een hoes voorzien van gaten. Op de hoes staat aan weerszijden een bepaald zeegebied in kaartvorm op kleine schaal. Door een schuif te bewegen in de hoes, wijzigt de stroominformatie die zichtbaar is in de gaten. De schuif moet worden gezet op het aant..
€15,20
Excl. BTW:€12,56
Merk: KELV Model: NAU0030
STROOMSCHUIFKAARTEN Westerschelde Een stroomschuifkaart bestaat uit een hoes voorzien van gaten. Op de hoes staat aan weerszijden een bepaald zeegebied in kaartvorm op kleine schaal. Door een schuif te bewegen in de hoes, wijzigt de stroominformatie die zichtbaar is in de gaten. De schuif moet word..
€15,20
Excl. BTW:€12,56
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5