Menu
Your Cart
De Scheepsdief Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

Starbrite Camperline

Merk: Starbrite Model: 74616
Citrus Shampoo & WasKrachtige, geconcentreerde reiniger en beschermer in een, die moeiteloos hardnekkig vuil, vlekken, strepen, roet, olie, zout, teer en vet verwijdert. Biedt tevens een beschermende waslaag, die aanhechting van nieuwe vervuiling voorkomt en het oppervlak laat glanzen. Geeft een fri..
€21,95
Excl. BTW:€18,14
Merk: Starbrite Model: 71332
DoekreinigerVerwijdert vuil en vlekken op tenten en luifels en herstelt de kleur en glans. Geschikt voor alle soorten stoffen voor buitengebruik.Gebruiksaanwijzing: Maak het oppervlak nat met water. Flacon goed schudden voor gebruik en product direct opspuiten. Laat het 5 minuten inwerken, maar niet..
€21,95
Excl. BTW:€18,14
Merk: Starbrite Model: 40155
Heavy-Duty Uitschuifbare Steel Uitschuifbare steel vervaardigd van extra sterk, uit de luchtvaartindustrie afkomstig driemaal geanodiseerd aluminium voor het zwaardere werk. In drie uitvoeringen: 61-122 cm, 91-183 cm en 153-305 cm. Speciale luchtkamers zorgen ervoor dat de steel op het water blij..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Merk: Starbrite Model: 70532
Impregneerspray met PTEFMaakt tenten en luifels weer waterafstotend. Voorkomt rotten en weervorming. Tast de oorspronkelijke kwaliteit en kleur van de stof niet aan. Laat geen strepen of vlekken achter. Biedt dankzij PTEF polymeren bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Geschikt voor alle soorten..
€31,95
Excl. BTW:€26,41
Merk: Starbrite Model: 77308
Kunststof Ramen BeschermerDe tweede stap naar volledig herstel van kunststof ramen in campers, caravans en tenten. Behoudt de helderheid en glans van kunststof ramen. UV-remmers beschermen tegen geel en dof worden.Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Zorg er om te beginnen voor dat..
€17,95
Excl. BTW:€14,83
Merk: Starbrite Model: 77208
Kunststof Ramen HerstellerDe eerste stap naar volledig herstel van kunststof ramen in campers, caravans en tenten. Verwijdert hars, zout- en kalkaanslag, vervuiling en fijne krasjes. Herstelt de helderheid en glans van dof geworden oppervlakken.Gebruiksaanwijzing: Flacon voor gebruik schudden. Produ..
€17,95
Excl. BTW:€14,83
Merk: Starbrite Model: 75732
Premium RV Polish met PTEFDe ultieme bescherming voor polyester, aluminium en metalen oppervlakken. Laat dankzij PTEF polymeren een supergladde, niet-plakkerige laag achter die vuil, vlekken, olie en vet afstoot. UV-remmers voorkomen oxidatie en het vervagen van kleur. Biedt een diepe, langdurige gl..
€43,95
Excl. BTW:€36,32
Merk: Starbrite Model: 75716
Premium RV Polish met PTEFDe ultieme bescherming voor polyester, aluminium en metalen oppervlakken. Laat dankzij PTEF polymeren een supergladde, niet-plakkerige laag achter die vuil, vlekken, olie en vet afstoot. UV-remmers voorkomen oxidatie en het vervagen van kleur. Biedt een diepe, langdurige gl..
€31,95
Excl. BTW:€26,41
Merk: Starbrite Model: 79632
Premium RV Reiniger & Was met PTEFReinigt en beschermt oppervlakken, en zorgt er in ÚÚn enkele stap voor dat ze gaan glanzen. Snel en eenvoudig te gebruiken. Verwijdert diep ingedrongen vuil, oxidatie, kalk en grauwe vuilsluiers. Laat dankzij PTEF polymeren een duurzame beschermlaag achter tegen nie..
€33,95
Excl. BTW:€28,06
Merk: Starbrite Model: 79616
Premium RV Reiniger & Was met PTEFReinigt en beschermt oppervlakken, en zorgt er in een enkele stap voor dat ze gaan glanzen. Snel en eenvoudig te gebruiken. Verwijdert diep ingedrongen vuil, oxidatie, kalk en grauwe vuilsluiers. Laat dankzij PTEF polymeren een duurzame beschermlaag achter tegen nie..
€23,95
Excl. BTW:€19,79
Merk: Starbrite Model: 71032
RV GUARDSpraywax met PTEFOpspuiten en uitwrijven voor meer glans en kleur. Biedt bescherming tegen UV-stralen die vervaging van het oppervlak veroorzaken. Verlengt de tijd tot het weer volledig in de was zetten. Voor polyester, aluminium en metalen oppervlakken.Gebruiksaanwijzing: Voor het beste res..
€22,95
Excl. BTW:€18,97
Merk: Starbrite Model: 78708
RegenafstoterVerbetert het zicht door autoruiten en ramen bij regen en natte sneeuw. Geeft het oppervlak een gladde, onzichtbare en waterafstotende laag. Eenvoudig aan te brengen.Gebruiksaanwijzing: Oppervlak schoon en droog maken. Doe een beetje product op een schone doek. Breng het met matige druk..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 19