Menu
Your Cart
De Scheepsdief Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

Uitloop

Merk: De Alk Uitgeverij Model: ALK0001
14 Maanden Zomer Mijn man Lex en ik droomden er jaren lang van om een lange zeilreis te maken met de kinderen. In de loop der tijd vormden wij ons, mede gevoed door het vele leesvoer over zeilreizen, een beeld van de reis..mooie ankerbaaitjes, altijd zon, ruimwindse koersen, vissen, onderwijs aan b..
€19,89
Excl. BTW:€18,25
Bemannen om te winnen
-40 %
Merk: Hollandia Model: 906410.3178
Wedstrijdzeilen is een kwestie van boot en bemanning. Dit boek gaat over de persoonlijke techniek van zeilers, met name de bemanning (= niet de stuurman). Deze is te vergelijken met de techniek die een voetballer moet beheersen. De boot- en zeiltechniek worden niet behandeld. Het boek bevat veel zwa..
€9,81 €16,35
Excl. BTW:€9,00
Merk: De Alk Uitgeverij Model: ALK0017
De Verleidelijke Zee De zee oefent op Ria Peelen een grote aantrekkingskracht uit. Die aantrekkingskracht voelt ze vooral op een zeilschip dat met slechts het geluid van wind en water zijn weg zoekt door de golven. Soms is de zee een lieflijke godin die het schip draagt en voortstuwt, soms een duiv..
€15,90
Excl. BTW:€14,59
Merk: De Alk Uitgeverij Model: ALK0119
Droomeiland Wie heeft er nooit van gedroomd alles achter zich te laten om te gaan uitproberen hoe leuk een eilandleven is? Om het kielzog te volgen van schrijvers en artiesten die verliefd werden op zulke verre of nabije maar immer exotsche kusten? Het gedroomde eiland, gekoesterd door Moitessier, ..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Kinderen aan boord
Levertijd 2-6 dagen
Merk: Hollandia Model: 6410 414 5
Steeds meer mensen nemen hun kinderen mee aan boord, zowel in de thuiswateren als op een gehuurd jacht in een warmer klimaat. Varen met kinderen stelt wel bijzondere eisen aan de bemanning, de voorbereiding en de tochtplanning. In Kinderen aan boord vertelt Gisela Demuth hoe het zeilen met kinderen ..
€15,37
Excl. BTW:€14,10
Merk: De Alk Uitgeverij Model: ALK0120
Over eilanden en andere streken Frans Mouws (42) en Henk de Velde (63) ontmoeten elkaar voor het eerst in 2007. Henk vertelt dat hij naar de eilanden wil waar Boudewijn B³ch niet is geweest en dat spreekt Frans aan. Zo ontstaat er een wisselwerking in contacten met als resultaat dit boekje Over eil..
€13,98
Excl. BTW:€12,83
Merk: De Alk Uitgeverij Model: ALK0118
Schaapachtigheden en andere scheepsverhalen De leerzame belevenissen van een echtpaar met twee jonge kinderen dat in een onbezonnen bui een zeilboot koopt - het Swarte Schaep - en er door schade en schande mee leert omgaan, zonder om te gaan. Daarbij maken ze alles mee dat beginnende watersporters ..
€12,99
Excl. BTW:€11,92
Merk: De Alk Uitgeverij Model: ALK0109
Schiemanswerk Altijd al een deurmat willen knopen, je eigen stootwillen willen breien of een belkoord willen maken? Dat kan met Schiemanswerk . Dit boekje van de Engelse 'knopenguru' Des Pawson geeft je de nodige inspiratie. Elk 'recept' omvat in heldere taal stap-voor-stap instructies en duidelijk..
€15,99
Excl. BTW:€14,67
Merk: De Alk Uitgeverij Model: ALK0060
Vijf Jaar Zeilen in de Schaduw van de Maan Een prachtig verhaal over een zeiltocht langs een ongebruikelijke route: niet het platgetreden karrepad langs de evenaar en het Panamakanaal, maar juist de minder voor de hand liggende bestemmingen, zoals Japan, Hongkong, Paaseiland, Hawaii en het Canadese..
€17,99
Excl. BTW:€16,50
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9