Menu
Your Cart
De Scheepsdief Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

Premium Teak Cleaner - Step 1 3800Ml.

Premium Teak Cleaner - Step 1 3800Ml.
Levertijd 2-6 dagen
Premium Teak Cleaner - Step 1 3800Ml.
Step 1
Premium Teak Cleaner is de snelste en gemakkelijkste manier om teak en andere kostbare houtsoorten schoon te maken en voor te bereiden op oliën. Het verwijdert veilig oude oliën en vlekken zonder te schuren. Reinigt zonder agressieve zuren of neutralisatoren. Eenvoudig in gebruik en het levert geweldige resultaten op teak en andere kostbare houtsoorten.
Gebruiksaanwijzing:
- Zwaar verweerd (grijs of zwart) teak: Breng Star brite® Premium Teak Cleaner rechtstreeks aan op het droge hout. Verspreid de reiniger over het oppervlak met een medium Star brite® Scrub Pad. Vervolgens product 2-3 minuten laten inwerken. Schrob nu in de richting van de houtnerf voor een grondige reiniging. Spoel daarna goed met zoet water. Gebruik eventueel een aluminium spons om vlekken en het meest hardnekkige vuil te verwijderen.

- Licht vervuild teak: Bevochtig het oppervlak met water en breng vervolgens Star brite Premium Teak Cleaner aan en verdeel het over het oppervlak met een medium Star brite Scrub Pad. Verwijder nu vlekken en vuil door licht te schrobben. Spoel daarna grondig af met water. Nadat het hout volledig is gereinigd, brengt u Star brite Premium Teak Brightener - Step 2 aan om het hout zijn natuurlijke kleur terug te geven en om het oppervlak te openen zodat de olie optimaal kan doordringen. Gebruik voor het beschermen en conserveren van gereinigd hout Star brite Premium Golden Teak Oil of Star brite Tropical Teak Oil Sealer

LET OP: Verwijder gemorst product onmiddelijk op oppervlakken die niet behandeld hoeven te worden. Vermijd contact met textiel.
  • Beschikbaarheid: Levertijd 2-6 dagen
  • Model: 81400M
  • Gewicht: 0.00kg
€64,95
Excl. BTW: €53,68