Menu
Your Cart
De Scheepsdief Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

Vaargidsen

Merk: KELV Model: DEL0001
Das IJsselmeer "Vakantie op het water" Wie op zoek is naar een bescherm en breed watersport gebied in het hart van Europa dan zal je altijd uikomen op het IJsselmeer in Nederland. De volgende gebieden worden in dit boek beschreven: Noord-Holland, Randmeren, Flevoland, Vecht, Eem en Loosdrechtse Pla..
€37,50
Excl. BTW:€34,40
Friesland
Levertijd 2-6 dagen
Merk: KELV Model: DEL0009
Friesland Van Friesland wordt bijna iedere watersporter enthousiast. Rond 1.300 kilometer bevaarbare rivieren en kanalen en de meer dan 30 meren in de Nederlandse provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel vormen een uniek gebied voor ontspannen reizen per boot. Pittoreske stadjes en ge..
€38,39
Excl. BTW:€35,22
Merk: Imray Model: INL0212
Inland Waterways of the Netherlands L Busby & D Broad A comprehensive guide to the Netherlands waterway system. With 6,000km of navigable waterways, the Netherlands offers one of the most extensive cruising grounds in Europe. Ideal for motor boaters with full colour plans and photos, background an..
€39,50
Excl. BTW:€36,24
Nordseekuste 2. Elbe bis Sylt
Levertijd 2-6 dagen
Merk: KELV Model: DEL0006
Nordseekuste 2-Elbe bis Sylt Dit pilot boek beschrijft de volgende gebieden: de Elbe van Hamburg naar Cuxhaven en Seerevier naar Helgoland, het Dithmarscher Waddenzee van Cuxhaven naar Busum, de Eider naar het kanaal van Kiel en de Noord-Friese Waddenzee met het gebied rond Husum, de eilanden Amrum..
€38,39
Excl. BTW:€35,22
Merk: KELV Model: VRG0050
Vaargids Hollandse Plassen Met de Vaargids Hollanse Plassen heeft de gebruiker een complete leidraad voor een afwisselend watersportgebied in handen. De kern van het boek wordt gevormd door een viertal verrassende vaartochten. Interessante verhalen en leuke anekdotes leiden de lezer door de oude Le..
€17,43
Excl. BTW:€15,99
Merk: KELV Model: VRG0020
Vaargids Randmeren, Flevoland en NW-Overijssel De kracht van deze vaargids ligt in de combinatie van praktische gegevens, zoals brughoogtes, de plaatselijke vaarregels, inspirerende suggesties voor prachtige vaartochten en eet- en drinkgelegenheden langs de waterkanten. Dit alles wordt aangevuld me..
€17,43
Excl. BTW:€15,99
VAARWIJZER SCANDINAVIE & OOSTZEE VAARWIJZER SCANDINAVIE & OOSTZEE
Levertijd 2-6 dagen
Merk: Hollandia Model: HOL0060
Ontdek de vaargebieden tussen Borkum, Bergen, Stockholm en Gdansk met de nieuwe editie van Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee. Nu ook inclusief de Boddengewässer en Polen.Een gevarieerd en uitdagend vaargebiedTussen de Noorse fjorden, de Deense eilanden, de Duitse en Poolse kust en de Zweedse sche..
€49,98
Excl. BTW:€45,85
Vaarwijzer: Noord-Franse binnenwateren
Levertijd 2-6 dagen
Merk: Hollandia Model: HOL0062
Vaarwijzer Franse binnenwateren Een gids voor de watersporter die'binnendoor'naar Frankrijk wil. De aanschaf van de Vaarwijzer Franse binnenwateren van Nelly Duijndam en Hans Westerweel is absoluut noodzakelijk voor de motorbootvaarder die een vaarvakantie in Frankrijk gaat doorbrengen, maar ook ..
€41,99
Excl. BTW:€38,52
Vom Rhein zur Nord- und Ostsee
Levertijd 2-6 dagen
Merk: KELV Model: DEL0005
Vom Rhein zur Nord- und Ostsee Dit binnenwaterboek beschrijft de waterwegen van de Rijn naar de Noordzee en van de Rijn naar de Baltische Zee. Het bevat alle belangrijke informatie voor uw reisvoorbereiding: accurate nautische informatie over de waterwegen, technische informatie over de sluizen en ..
€43,89
Excl. BTW:€40,27
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9