Menu
Your Cart
De Scheepsdief Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

Over Scheepsdief Watersport

Scheepsdief Watersport is al sinds 1999 actief in de watersport vanuit haar vestiging in de jachthaven van Naarden aan het Gooimeer,

Er zijn dus maar weinig klanten die wij niet kunnen adviseren over dit of dat product, of het nu om antifouling ,lijnen, reddingsvestkeuring of ademende zeilpakken gaat.
Over zeilpakken gesproken.  Scheepsdief verkoopt al jaren het in Nederland sterk in opkomst zijnde Britse merk Gill. Gill is groot in Engeland en maakt zowel oersterke zeilers-kleding als hoogtechnische oceaan/wedstrijdpakken. 

Scheepsdief watersport probeert moderne bedrijfsvoering met ouderwets vakmanschap en kennis te combineren. Immers varen en zeker zeilen is al van vele generaties en naast high tech is degelijke ervaring en kennis van levensbelang om van het water te kunnen genieten.

Daarom zorgen wij er ook voor dat een stuk touw een lijn wordt met een goede splits en takeling zoals het hoort voor jarenlang gebruik ,maatwerk dus.
Op basis van onze persoonlijke en jarenlange ervaring proberen wij u steeds een optimaal product te bieden welk past bij de eisen die u stelt.
We weten nu eenmaal dat geen twee schippers het zelfde denken ( dat maakt onze onderlinge gesprekken altijd zo boeiend) eenieder heeft zijn persoonlijke voorkeuren en eisen. Om aan al die wensen een invulling te kunnen geven hebben wij dagelijks meer dan 6500 verschillende artikelen in huis variërend van een eenvoudige toggle tot een zelfdenkende acculader van levensmiddelen die u thuis vergeten bent tot het hightech oceaan zeilpak voor de specialist.Verder beschikken we via ons automatisering systeem over alle gegevens van vele fabrikanten en leveranciers waarbij we een keuze kunnen maken uit een gamma van zeker meer dan 55000 artikelen direct en altijd up to date.

Wij werken samen met alle in Nederland gevestigde en vertegenwoordigde leveranciers en groothandels en als dat nog niet voldoende is kunnen wij door geheel Europa inkopen. Hierbij proberen we steeds een middenweg te vinden tussen goede kwaliteit en een verantwoorde prijs voor ons gehele pakket zodat wij niet genoodzaakt worden in hoog tempo dozen over de toonbank te schuiven en de minder courante artikelen te vergeten.

Natuurlijk streven wij er naar om die zaken die u direct nodig heeft steeds voldoende in huis te hebben zodat wij u direct kunnen helpen. Dat is ook de reden dat wij in het seizoen 7 dagen per week geopend zijn. Maar mocht er nu iets nodig zijn wat wij niet direct in huis hebben dan zorgen wij er voor dat het in ieder geval voor uw volgende vaarweekeinde bij u aan boord ligt . Onze goede contacten met onze leveranciers zijn hiervoor een waarborg.