Menu
Your Cart
De Scheepsdief Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

NV.Verlag

BALTIC CHART SET 1 KEIL TO FUNEN
Levertijd 2-6 dagen
Merk: NV Verlag Model: YOT0006DE1
NV Serie 1 Rund Funen-Kieler Bucht * hoge kwaliteit van de kaarten * inclusief haven en anker plaatsen * gebaseerd op data van de Duitse Hydrografische dienst * maandelijks correcties per e-mail * Navigatie programma Chart Navigator Light * Pilot in papier en digitaal..
€89,90
Excl. BTW:€82,48
Merk: NV Verlag Model: GER6031
NV Atlas FR1 Frankrijk - Oostende a Cherbourg. hoge kwaliteit van de kaarten. inclusief haven en anker plaatsen. gebaseerd op data van de Franse Hydrografische dienst. maandelijks correcties per e-mail. Navigatie programma Chart Navigator Light..
€62,90
Excl. BTW:€57,71
NV Atlas FR2 Cherbourg to St. Malo
Levertijd 2-6 dagen
Merk: NV Verlag Model: GER6032
NV Atlas FR2 Frankrijk - Cherbourg a St. Malo. hoge kwaliteit van de kaarten . inclusief haven en anker plaatsen . gebaseerd op data van de Franse Hydrografische dienst . maandelijks correcties per e-mail . Navigatie programma Chart Navigator Light..
€59,90
Excl. BTW:€54,95
NV Atlas FR4 Les Sept +les to Douarnenez
Levertijd 2-6 dagen
Merk: NV Verlag Model: GER606034
NV Atlas FR4 Frankrijk - Les Sept iles a Douarnenez . hoge kwaliteit van de kaarten . inclusief haven en anker plaatsen . gebaseerd op data van de Franse Hydrografische dienst. maandelijks correcties per e-mail. Navigatie programma Chart Navigator Light..
€59,90
Excl. BTW:€54,95
NV Atlas FR5 Dourarnenez to Lorient
Levertijd 2-6 dagen
Merk: NV Verlag Model: YOT0006FR5
NV Atlas FR5 Frankrijk -Douarnenez Ó Lorient * hoge kwaliteit van de kaarten * inclusief haven en anker plaatsen * gebaseerd op data van de Franse Hydrografische dienst * maandelijks correcties per e-mail * Navigatie programma Chart Navigator Light..
€59,90
Excl. BTW:€54,95
NV Atlas FR6 Lorient to Ile de Noirmoutier & Nantes
Levertijd 2-6 dagen
Merk: NV Verlag Model: YOT0006FR6
NV Atlas FR6 Frankrijk - Lorient Ó +le de Noirmoutier & Nantes * hoge kwaliteit van de kaarten * inclusief haven en anker plaatsen * gebaseerd op data van de Franse Hydrografische dienst * maandelijks correcties per e-mail * Navigatie programma Chart Navigator Light..
€59,90
Excl. BTW:€54,95
Merk: NV Verlag Model: GER6003
Voor een tocht door het populaire vaargebied van het IJsselmeer kunt u niet om de NL3 heen. Zodra u een van de sluispoorten bent gepasseerd staat niets een veelbewogen vaartocht meer in de weg. Het IJsselmeer heeft geen sterke getijden zoals andere Nederlandse gebieden (b.v. de Waddenzee) maar u moe..
€62,90
Excl. BTW:€57,71
Merk: NV Verlag Model: GER9866
De NV Atlas met binnenwateren van Noord Nederland. Deze atlas bestrijkt de volgende gebieden: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel tot en met de Rijn nabij Arnhem. De informatie uit de Staande Mast Route tot aan het IJsselmeer is ingetekend op de kaart.In het westen sluit de NL3-IJsselmeer aa..
€62,90
Excl. BTW:€57,71
NV Atlas NL 7 Waterkaart Nederland Zuid, Arnhem - Maastricht NV Atlas NL 7 Waterkaart Nederland Zuid, Arnhem - Maastricht
Levertijd 2-6 dagen
Merk: NV Verlag Model: GER9867
Complete set zeer gedetailleerde vaarkaarten van de zuidelijke provincies. De NL7 Nederland Zuid bestrijkt de regio's Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, het zuidelijk deel van Gelderland, inclusief de Biesbosch, Waal en beneden-Rijn.De kaarten worden geleverd in een atlas met ringband. In de set bevin..
€59,90
Excl. BTW:€54,95
Merk: NV Verlag Model: GER6001
De Nederlandse NV zeekaarten beginnen met de NL1. Deze kaartenset sluit aan bij de meest zuidelijke Duitse NV Noordzeekaart DE13 en is de optimale verbindingskaart om het Verenigd Koninkrijk te bereiken via een directe route of om het Kanaal over te steken aan de Franse kant. Windmolenparken oliepla..
€62,90
Excl. BTW:€57,71
Merk: NV Verlag Model: Ger6002
De NL2 is de ideale kaart om het Waddenzeegebied te beleven. Het watersportgebied wordt gekenmerkt door een hoog getijdenverschil en een ruig soms bijna ongerept landschap. De kaart bestrijkt ook het Duitse eiland Borkum maar gaat dan snel over naar de Nederlandse kant. Daar vindt u Schiermonnikoog ..
€62,90
Excl. BTW:€57,71
Merk: NV Verlag Model: GER6005
Wie door het deltagebied 'Oosterschelde' en 'Westerschelde' wil reizen vindt in de NL5 een geschikte reisgezel. Deze gevarieerde mooie streek wordt sterk beïnvloed door getijden en natuurreservaten. Daarom moet u zich voor uw vertrek op de hoogte stellen van getijden en stromingen en er bij het plan..
€62,90
Excl. BTW:€57,71
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 25