Menu
Your Cart
De Scheepsdief Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

Overige

Merk: KELV Model: AAD0003
Dochters van Kaap Hoorn Met een ziekmakende klap dondert de Helena Cristina van een breker in een golfdal. Onze jarenlange droom om Kaap Hoorn te ronden lijkt nu in een nachtmerrie te veranderen. Zo dichtbij en toch zo ver weg. Met de kinderen via Kaap Hoorn de wereld rond zeilen. Is dit een famili..
€17,51
Excl. BTW:€16,06
Merk: ONDE Model: VS4990
Splitsboek van On Deck vol praktijk informatie, tips en duidelijke splitshandleidingen.De meest eenvoudige manier om een lijn ergens aan te bevestigen is het leggen van een knoop. Een knoop heeft echter als nadeel dat de breeksterkte van de lijn met ruim 50% afneemt. Een goede splits behoudt ten min..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Merk: HET GOEDE BOEK Model: HGB0003
Het Kleine Zeilboek is een cursusboek voor de beginnende zeiler. Het beperkt zich tot de grondbeginselen: benamingen, basistechnieken en eenvoudige theorie. Na het verwerken van de behandelde stof en het opdoen van de daarbij behorende praktische ervaring, is de cursist in staat zelfstandig te zeile..
€11,99
Excl. BTW:€11,00
Merk: DIV Model: 9078585013
Wrakken tussen opschietend graan, aangespoelde kadavers van bruinvissen, verlaten rokerijen: overal zag je het einde van de Zuiderzee. Bas Sleeuwenhoek trok langs het IJsselmeer en interviewde meer dan honderd kustbewoners over de aanleg van de Afsluitdijk. Wat veranderde er in het landschap toen eb..
€15,32
Excl. BTW:€14,06
Merk: HET GOEDE BOEK Model: HGB0002
Het Zeilboek Het Zeilboek is het geheel nieuwe en moderne cursusboek voor de diploma's Kielboot I tot en met IV van de Commissie Watersport Opleidingen (CWO) van ANWB, Watersportverbond en HISWA...
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Merk: MULT Model: 9025265804
Prakta Hobby Boekjes zijn handige, geheel in kleur uitgevoerde boekjes, waarin uiteenlopende liefhebberijen beknopt en duidelijk worden behandeld...
€9,20
Excl. BTW:€8,44
Merk: HET GOEDE BOEK Model: HGB0001
Leidraad Voor Sloep- en Motorbootvaarders De Leidraad Voor Sloep- en Motorbootvaarders behandelt de specifieke onderwerpen die betrekking hebben op het varen met sloep en motorjacht op rivieren, kanalen, plassen en meren en open water, zoals IJsselmeer, Waddenzee en de Zeeuwse wateren. Havenmanoeuv..
€41,99
Excl. BTW:€38,52
Merk: HET GOEDE BOEK Model: HGB0007
Nieuwe editie 2019Leidraad voor het vaarbewijs Bereid je voor op het examen Klein Vaarbewijs 1 en 2! Dit handige cursusboek legt op een heldere en eenvoudige manier alles uit over de vaarregels in Nederland en is de perfecte voorbereiding op het Vaarbewijsexamen. Al 25 jaar het betrouwbaarste cursus..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Merk: HET GOEDE BOEK Model: HGB0004
Bereid je voor op de CWO-cursus Jachtzeilen en het examen Theoretische Kustnavigatie (TKN) met deze nieuwe editie van Leidraad voor kajuitjachtzeilers!KajuitjachtzeilenDe Leidraad voor kajuitjachtzeilers bespreekt alle onderwerpen met betrekking tot het zeilen met kajuitzeiljachten op groot water. Z..
€36,99
Excl. BTW:€33,94
Merk: HET GOEDE BOEK Model: HGB0006
Aan boord van een pleziervaartuig met marifoon moet ten minste ÚÚn persoon aanwezig zijn met een certificaat voor het bedienen van een marifoon. Voor de scheepvaart op zee wordt het veiligheidssysteem GMDSS gebruikt, het Global Maritime Distress and Safety System.Voor jachten is de volledige invoeri..
€18,99
Excl. BTW:€17,42
Merk: KELV Model: MLM0001
Makkelijk leren Motor ManouvrerenMet dit oefenbootje is afmeren en ontmeren in een haven aan hoger en lagerwal straks een koud kunstje.met het bijgeleverde instructieboekje worden de 15 belangrijkste motor-manoeuvres inzichtelijk voor zeilboot en motorboot, en kun je eenvoudig de manouvres op je gem..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Merk: DIV Model: Dagboekzeilinst
Dit boek vertelt in zestien pakkende verhalen hoe mensen op een zeiljacht uit hun doen raken - met verrassende, vaak hilarische gevolgen. Michiel Scholtes ontleedt de ontregelende werking van gebeurtenissen en ontmoetingen. Die werking is grappig, verbazend of ontroerend en toont bijna terloops ook ..
€12,85
Excl. BTW:€11,79
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 15