Menu
Your Cart
De Scheepsdief Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

Overige

Merk: KELV Model: AAD0003
Dochters van Kaap Hoorn Met een ziekmakende klap dondert de Helena Cristina van een breker in een golfdal. Onze jarenlange droom om Kaap Hoorn te ronden lijkt nu in een nachtmerrie te veranderen. Zo dichtbij en toch zo ver weg. Met de kinderen via Kaap Hoorn de wereld rond zeilen. Is dit een famili..
€17,51
Excl. BTW:€16,06
Merk: ONDE Model: VS4990
Splitsboek van On Deck vol praktijk informatie, tips en duidelijke splitshandleidingen.De meest eenvoudige manier om een lijn ergens aan te bevestigen is het leggen van een knoop. Een knoop heeft echter als nadeel dat de breeksterkte van de lijn met ruim 50% afneemt. Een goede splits behoudt ten min..
€14,95
Excl. BTW:€13,72
Merk: DIV Model: 9078585013
Wrakken tussen opschietend graan, aangespoelde kadavers van bruinvissen, verlaten rokerijen: overal zag je het einde van de Zuiderzee. Bas Sleeuwenhoek trok langs het IJsselmeer en interviewde meer dan honderd kustbewoners over de aanleg van de Afsluitdijk. Wat veranderde er in het landschap toen eb..
€15,32
Excl. BTW:€14,06
Merk: Hollandia Model: HGB0002
Het Zeilboek is sinds jaar en dag het meest gebruikte zeilcursusboek in Nederland en is bedoeld voor zowel zeilscholen als individuele zeilers. Van de basisvaardigheden van het zeilen en de eerste kennismaking met een zeilboot tot alle ins en outs voor de gevorderde zeiler, zoals het zelfstandig ond..
€21,99
Excl. BTW:€20,17
Merk: ONDE Model: VS4992
Nederlands geschreven paperback kookboek over het koken aan boord van een schip. Kenmerken:  Eerste druk  ISBN: 9789082941104  136 pagina'sVoor zeilers en dromers: Heerlijk, inspirerend reiskookboek met praktische recepten, tips en reisverhalen van de oversteek per zeilboot van de Stille Oceaan ..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Merk: Hollandia Model: HGB0001
Leidraad Voor Sloep- en Motorbootvaarders De Leidraad Voor Sloep- en Motorbootvaarders behandelt de specifieke onderwerpen die betrekking hebben op het varen met sloep en motorjacht op rivieren, kanalen, plassen en meren en open water, zoals IJsselmeer, Waddenzee en de Zeeuwse wateren. Havenmanoeuv..
€41,99
Excl. BTW:€38,52
Merk: Hollandia Model: HGB0007
Nieuwe editie 2019Leidraad voor het vaarbewijs Bereid je voor op het examen Klein Vaarbewijs 1 en 2! Dit handige cursusboek legt op een heldere en eenvoudige manier alles uit over de vaarregels in Nederland en is de perfecte voorbereiding op het Vaarbewijsexamen. Al 25 jaar het betrouwbaarste cursus..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Merk: Hollandia Model: HGB0004
Bereid je voor op de CWO-cursus Jachtzeilen en het examen Theoretische Kustnavigatie (TKN) met deze nieuwe editie van Leidraad voor kajuitjachtzeilers!KajuitjachtzeilenDe Leidraad voor kajuitjachtzeilers bespreekt alle onderwerpen met betrekking tot het zeilen met kajuitzeiljachten op groot water. Z..
€37,99
Excl. BTW:€34,85
Merk: Hollandia Model: HGB0006
Aan boord van een pleziervaartuig met marifoon moet ten minste ÚÚn persoon aanwezig zijn met een certificaat voor het bedienen van een marifoon. Voor de scheepvaart op zee wordt het veiligheidssysteem GMDSS gebruikt, het Global Maritime Distress and Safety System.Voor jachten is de volledige invoeri..
€19,99
Excl. BTW:€18,34
Merk: DIV Model: DAGBOEKZEILINST
Dit boek vertelt in zestien pakkende verhalen hoe mensen op een zeiljacht uit hun doen raken - met verrassende, vaak hilarische gevolgen. Michiel Scholtes ontleedt de ontregelende werking van gebeurtenissen en ontmoetingen. Die werking is grappig, verbazend of ontroerend en toont bijna terloops ook ..
€12,85
Excl. BTW:€11,79
Merk: KELV Model: AAD0002
Zeezigeuners Dit boek is een verhaal van een jong gezin op een zeilboot, waarbij alle aspecten die dit alternatieve bestaan met zich meebrengt aan bod komen. Tevens beschrijft het hoe een goede verhouding gevonden wordt tussen het creÙren van inkomsten om het gezin te onderhouden en het vrije leven..
€15,00
Excl. BTW:€13,76
Merk: KELV Model: AAD0001
Zoute droom Aad en Hella beschrijven hun eerste reis, ruim dertig jaar geleden. Een verhaal van een 'rondje Atlantic', maar Aad en Hella vertellen meer. Ze schrijven ook over hoe je na de keuze voor de absoluut lijkende vrijheid, plannen moet maken en structuur in je leven moet aanbrengen, om te ni..
€15,00
Excl. BTW:€13,76
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12