Menu
Your Cart
De Scheepsdief Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

Wilco Royal 12V-105Ah VDC31M

Wilco Royal 12V-105Ah VDC31M
Nieuw -39 %
Wilco Royal 12V-105Ah VDC31M
Wordt niet verzonden dus alleen afhalen in de winkel.
Nooit meer bijvullen: De Wilco Royal Calcium batterijen zijn volledig onderhoudsvrij, dus water bijvullen is niet meer nodig.
Magic Eye: De ladingstoestand van een batterij wordt meestal bepaald door het meten van het soortelijk gewicht van het accuzuur d.m.v. een zuurweger. Bij de Wilco Royal batterijen geeft het ingebouwde Magic Eye direct aan of de batterij in orde is, geladen dient te worden of aan vervanging toe is.
Minimale zelfontlading: Door de lage inwendige weerstand van de Wilco Royal batterij is de zelfontlading veel geringer dan bij een conventionele loodaccu. Zelfs na 18 maanden opslag heeft de batterij nog minstens 50% capaciteit. Extra veiligheid dankzij het gesloten systeem en het uiterst geavanceerde labyrintdeksel, zal de Wilco Royal batterij, ook bij een (tijdelijk) grote hellingshoek, niet lekken. Ingebouwde vlamdovers voorkomen dat eventuele vonken of vuur van buitenaf het gas boven het elektrolyt kan bereiken. Een mogelijke explosie wordt hiermee voorkomen.
Doordachte vormgeving: Dankzij moderne ontwerptechnieken heeft de Wilco Royal batterij niet alleen een hoogwaardige constructie maar ook het verzorgde uiterlijk dat past bij een kwaliteitsproduct.
Voor 16.00 uur besteld meestal morgen in huis
  • Beschikbaarheid: Op voorraad in onze winkel
  • Model: 00710209
  • Gewicht: 0.00kg
€175,00
€287,00
Excl. BTW: €144,63