Menu
Your Cart
De Scheepsdief Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

Poetsen

Merk: ONDE Model: ML40
Reinigt, polijst en beschermt. Te gebruiken voor alles onder de waterlijn.mileuvriendelijkop citrusbasisUw schip superglad onder water.Beschermt voor enkele wekenreinigt, polijst en beschermtVermindert de weerstand en stoot water afduurzame hoogglanzende laaguitmuntende UV-beschermingInhoud: 470 ml..
€58,50
Excl. BTW:€48,35
Merk: Dulon Model: 6-01200500
Dulon 1&2 geeft een effectieve en spectaculaire high gloss beschermingslaag op diverse harde oppervlakten, zoals gelcoat, RVS, aluminium etc.. Het beschermt tegen verschillende soorten blootstellingen, zoals UV-straling, vogel-uitwerpselen, zure regen, zout etc. en bevat geen bestanddelen van silico..
€40,62
Excl. BTW:€33,57
Merk: International Model: INTBCMW0.5
Marine Wax is schuurmiddel- en siliconenvrij. Makkelijk in gebruik en ideaal voor grote oppervlakken. Het product vormt een harde, langdurige, hoogglanslaag en geeft bescherming tegen zoutwater en zonlicht. Voor hand en machinaal polijsten (800-1000 tpm). Schuurt niet Geeft geen vlekkerig oppervla..
€14,45
Excl. BTW:€11,94
Merk: ONDE Model: ML20
Deze hoogwaardige bootwas is een doorontwikkeling van het reeds bekende Mclube Sailkote smeermiddel. Door het product op basis van citrus te maken is het zeer milieuvriendelijk en makkelijker aan te brengen als vergelijkbare op teflon gebasseerde producten.Voorheen werd er al op wedstrijdschepen Mcl..
€53,50
Excl. BTW:€44,21
Merk: International Model: INTBCPAW0.5
Polish and Wax is een reiniger, ontvetter en schuurmiddel in ÚÚn. Wordt gebruikt voor snel en eenvoudig reinigen, polijsten en waxen van verweerde gelcoat en geschilderde oppervlakken. Voor hand of machine gebruik (800-1000 tpm).Snel en makkelijk verwerkbaarIdeaal voor grotere oppervlakkenVolglans e..
€14,45
Excl. BTW:€11,94
Merk: SEAPOWER Model: SPCW.1
Epifanes Seapower Cleaner and WaxCleaner en was in eenHet populairste product uit het assortiment. Het is een "one-step" reiniger en was op basis van zuivere Carnaubawas. De unieke combinatie is eenvoudig aan te brengen en biedt een optimale bescherming gedurende meerdere maanden. Verwijdert alle ve..
€26,20
Excl. BTW:€21,65
Merk: SEAPOWER Model: SPCW.500
Epifanes Seapower Cleaner and WaxCleaner en was in eenHet populairste product uit het assortiment. Het is een "one-step" reiniger en was op basis van zuivere Carnaubawas. De unieke combinatie is eenvoudig aan te brengen en biedt een optimale bescherming gedurende meerdere maanden. Verwijdert alle ve..
€15,70
Excl. BTW:€12,98
Merk: SEAPOWER Model: SPCR.500
Wanneer het oppervlak verweerd en verkleurd is, zal het goed moeten worden gepolijst. Seapower Color Restorer brengt de originele kleur en glans weer terug zonder de gelcoat te beschadigen. Tevens verwijdert het zware oxidatie, aanslag en de grauw-sluier, ook donkere kleuren in het polyester worden ..
€19,90
Excl. BTW:€16,45
Merk: SEAPOWER Model: SPMP.227
Seapower Metal PolishEen sterk geconcentreerde pasta voor het verwijderen van oxidatievlekken op alle metalen. Laat een beschermende laag achter. Busje van 227 gram...
€23,00
Excl. BTW:€19,01
Merk: SEAPOWER Model: SPSPBW.500
Epifanes Seapower Super Poly Boat WaxHarde "once-a-year" CarnaubawasAlle oppervlakken staan bloot aan weersinvloeden, verwering en UV straling. Nadat de ernstige vervuiling en oxidatie van het oppervlak eerst is verwijderd, zal het oppervlak opnieuw moeten worden voorzien van een beschermende waslaa..
€19,90
Excl. BTW:€16,45
Merk: International Model: INTBSC0.5
Krachtige geconcentreerde reiniger voor gebruik op polyester en geschilderde oppervlakken, verwijderd probleemloos was, oplossingmiddel, olie en vervuilingen, ontvet en reinigt, brengt geen schade toe aan gelcoat of schilderwerk, altijd gebruiken voor het in de was zetten van een oppervlak...
€14,45
Excl. BTW:€11,94
Merk: International Model: INTBCTO0.5
International Boatcare teak oilPremium Teak Oil is een speciale impregnerende olie voor de bescherming van teak dekken en teak interieurs. Het geeft een beschermend en easy-clean oppervlak.Traditionele Scandinavische formule, bevat lijnzaad en tung oliÙn, voor ultieme beschermingDiep impregnerende f..
€14,45
Excl. BTW:€11,94
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12