Menu
Your Cart
De Scheepsdief Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

Salt Off Applicator

Salt Off Applicator
Levertijd 2-6 dagen
Salt Off Applicator
Salt Off Applicator
Met de Salt Off Applicator is het handig en eenvoudig om Salt Off te gebruiken. Mixt en distribueert Salt Off. De applicator werkt met een tuinslang en met een motorspoelunit of een sproeikop. Let op: product bevat geen eventueel hiervoor benodigde adapters.
Salt Off is een biologisch afbreekbaar product dat snel en effectief zoutafzettingen verwijdert. Het laat een beschermende polymeercoating achter om toekomstige zoutafzettingen en corrosieschade te voorkomen. Het kan worden gebruikt om zoutafzettingen te verwijderen van polyester, metaal, vinyl, plastic en geverfde oppervlakken, alsmede op vis- en duikuitrusting. Verwijdert de waslaag niet en laat geen strepen achter. Kan ook als motorspoeling worden gebruikt.
Gebruiksaanwijzing: OM ZOUTAFZETTINGEN VAN EXTERNE BOOTOPPERVLAKKEN, BOOTTRAILERS, DUIKUITRUSTING, HENGELS EN HASPELS TE VERWIJDEREN: Vul de dispenserbeker van de Salt Off Applicator met Star brite Salt Off Protector - Concentrate. Bevestig het ene uiteinde van de applicator aan een tuinslang en het andere uiteinde aan een spuitstuk (let op: product bevat geen eventueel hiervoor benodigde adapters). Zorg ervoor dat de zwarte knop op de applicator in de positie "ON" staat en de blauwe knop in de positie "MIXTURE". Besproei grondig alle te behandelen oppervlakken, zodat Salt Off 5-10 minuten kan intrekken. Hardnekkige aanslag kan licht borstelen vereisen. Spoel met zoet water en laat behandelde oppervlakken opdrogen.

VOOR HET SPOELEN VAN BINNEN- EN BUITENBOORDMOTOREN: Vul de dispenserbeker met Star brite® Salt Off Protector - Concentrate. Bevestig het ene uiteinde van de applicator aan een tuinslang en het andere uiteinde aan een koppelingstuk die is ontworpen voor uw motortype (let op: product bevat geen eventueel hiervoor benodigde adapters). Zorg ervoor dat de zwarte knop op de applicator in de positie "ON" staat en de blauwe knop in de positie "WATER ONLY". Laat de motor draaien om de normale bedrijfstemperatuur te bereiken. Zodra de bedrijfstemperatuur is bereikt, zet u de motor uit en draait u de blauwe knop naar "MIXTURE" en controleert u of de oplossing stroomt. Start de motor opnieuw en laat de motor lopen totdat de dispenserbeker helder is en het product op is. De polymeercoating van Salt Off beschermt de motor tegen toekomstige roest en corrosie.

  • Beschikbaarheid: Levertijd 2-6 dagen
  • Model: 94100
  • Gewicht: 0.00kg
€24,95
Excl. BTW: €20,62