Menu
Your Cart
De Scheepsdief Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

Premium Teak Brightener - Step 2 3800 Ml.

Premium Teak Brightener - Step 2 3800 Ml.
Levertijd 2-6 dagen
Premium Teak Brightener - Step 2 3800 Ml.
Premium Teak Brightener - Step 2
Ontgrijst en herstelt teak en andere kostbare houtsoorten. Voor gebruik als tweede stap in het herstel van grijs, verweerd teak. Eenvoudig in gebruik - gewoon aanbrengen en afspoelen. Geen hard schrobben of schuren vereist.
Gebruiksaanwijzing: Als het hout vuil en vlekkerig is, behandel het dan eerst met Star brite Premium Teak Cleaner - Step 1. Goed schudden. Breng het product aan met een spons of medium Star brite Scrub Pad en wrijf in de richting van de houtnerf. Laat het vijf minuten intrekken en spoel het daarna grondig met water. Het gebruik van rubberen handschoenen wordt aanbevolen. Verwijder gemorst product onmiddelijk op oppervlakken die niet behandeld hoeven te worden. Gebruik Star brite Premium Golden Teak Oil of Tropical Teak Oil Sealer om het gereinigde hout te conserveren en te beschermen.
  • Beschikbaarheid: Levertijd 2-6 dagen
  • Model: 81500
  • Gewicht: 0.00kg
€64,95
Excl. BTW: €53,68